Raambekleding | Overgordijnen, vitrages en inbetweens

Raambekleding: Overgordijnen, vitrages en inbetweens

Dit zijn bij uitstek de sfeermakers in uw woning, zij zorgen bovendien voor privacy, lichtwering en geluidsdemping.

De door ons zelf samengestelde collectie bevat vele merken en is zowel in stijl als prijs zo divers dat u heel breed kunt kiezen. Uiteraard kunnen wij u daarin vrijblijvend begeleiden en adviseren. Een afspraak maken om in de showroom te komen kijken is dan een goed begin. Uiteraard kunt u aldaar gordijnstalen op zicht meenemen en thuis advies geheel op maat van ons krijgen.

Inbetweens

Deze stoffen zijn momenteel erg gewild en verenigen het transparante van vitrage en de sfeer (door het toepassen van kleur en patroon) van overgordijnen.

Om de ramen eventueel toch geheel af te kunnen sluiten kunnen inbetweens worden gecombineerd met zonwering of bijvoorbeeld los daarvan hangende voeringstof.

Wij werken met een gespecialiseerd gordijn atelier die de door u gekozen stof op heel veel manieren, exact op maat, kan verwerken. Een greep uit de mogelijkheden: enkele of dubbele plooi, spangordijnen, gordijnen met lussen of ingeslagen ringen. Uw stoffen extra laten voeren of watteren met molton. Ook paneel gordijnen embrasses en vouwgordijnen behoren tot de mogelijkheden.

Vouwgordijnen

Veel stoffen in onze collectie zijn geschikt om vouwgordijnen op maat van te maken, ook in uitvoering is er keuze uit acht verschillende modellen. Kijk voor inspiratie eens op vadain.nl

Ook een ruime collectie in projectstoffen

Deze stoffen zijn gemaakt van synthetische materialen zoals bijvoorbeeld Trevira cs. Ze zijn makkelijk wasbaar, stabiel, goed lichtecht en vaak vlamvertragend, ideaal voor projecten dus, maar steeds vaker vanwege het gemak en de uitstraling ook toegepast bij particulieren.

Meten, ophangsystemen en plaatsen

In overleg met u word er in de woning besproken hoe de gordijnen geplaatst gaan worden en op welk ophangsysteem, zoals bijvoorbeeld rails, roedes of railroedes.

Zowel het inmeten, bespreken als het plaatsen van uw gordijnen is gratis!

Bij de scherp geprijsde Vadain collectie is zelfs het maakwerk bij de prijs inbegrepen, dat zijn dus mooie, kwaliteits gordijnen op maat gemaakt voor een hele betaalbare prijs!